kukja 2

Дизајнот

е од клучно значење за квалитетот на
нашиот живот, комфорот и трошоците
за нивно користење

на нашите домови

skolo 1

Дизајнот

остава доживотна трага врз оние кои учат во нив,
на начин што влијае на сконцентрираноста
и нивото на еколошка свест
на следните генерации

на нашите училишта

slika 3
Дизајнот

влијае на продуктивноста на вработените,
нивното здравје и
благосостојбата на нашите компании

на нашите работни места

bolnica 3

Дизајнот

влијае на времетраењето
на заздравување на пациентите и на
нивото на сметките за здравствени услуги

на нашите болници

slika 4
Дизајнот

значително ја одредува нивната
економска и социјална динамика

на нашите градови
и заедници

Светска недела на зелена градба 2015

banner wgbw

Светски конгрес за зелена градба 2015

WGBC_Congress

ВЕСТИ

ВЕ МОЛИМЕ ПОПОЛНЕТЕ ЈА ОВАА АНКЕТА И ВОЕДНО ТЕСТИРАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ПОЗНАВАЊА ЗА ЗЕЛЕНАТА ГРАДБА

АНКЕТА

ЗАПОЧНИ

Партнери